Actie vereist: controleer de instellingen van je e-mailprogramma

Vevida Hosting zonder zorgen

 

Beste e-mailgebruiker,

Wij zien dat jij voor 2yaihwnwja3post4@creatievetherapieter.nl nog steeds je e-mail via een niet-beveiligde verbinding ophaalt. Gevoelige informatie kan zo eenvoudig door derden worden onderschept en misbruikt.

Bij ons staat veiligheid voorop, en dus willen we niet dat je gegevens nog op een onveilige manier over het internet verstuurd kunnen worden. Het is daarom binnenkort niet meer mogelijk om je e-mail via een onbeveiligde verbinding op te halen.

Welk apparaat precies verkeerd staat ingesteld kunnen wij niet inzien. Het kan dus zijn dat één van je apparaten verkeerd staat ingesteld, terwijl andere apparaten wel correct zijn ingesteld. Wij vragen je voor 21 maart het mailaccount 2yaihwnwja3post4@creatievetherapieter.nl op alle gebruikte apparaten na te gaan en waar nodig aan te passen, zodat ook jij veilig je e-mails kunt blijven ontvangen. Kort na deze datum zal het niet langer mogelijk zijn om e-mail via een onbeveiligde verbinding op te halen. Apparaten met de juiste instellingen, en onze webmail, zullen na 21 maart gewoon blijven werken.

Antwoorden op veel gestelde vragen, een overzicht van alle nodige e-mail instellingen en meer informatie is te vinden via deze link: https://vevida.com/help/e-mailinstellingen-van-je-mailprogramma-wijzigen/

Samen op weg naar veilig e-mailverkeer!

Met vriendelijke groet,
Vevida Klantenservice, onderdeel van Yourhosting

U ontvangt deze mail omdat u klant bent bij Vevida.

Onze gegevens: Vevida, Rozenburglaan 3, Groningen. KvK 02079565